Lamborghini се похвали с голямо постижение

Италианците направиха 20-хилядния Urus

юни 08, 2022

През 2018 година Lamborghini направи важна, но рискована крачка, която изглежда, че днес се отплаща отлично. Точно преди четири години италианската компания започна да продава SUV-то Urus, а през изминалите дни от фабриката в Сант'Агата Болонезе излезе и 20-хилядния произведен екземпляр. Юбилейният модел е боядисан в син Viola Mithras цвят с черни джанти и черни спирчани апарати. Колата отива към Азербайджан, където ще ѝ се радват.

По този начин Urus се превръща в най-бързо продаваното Lamborghini правено някога. Фабриката в италианското градче е нараснала буквално два пъти на размери след като през 2021 година тя се разпростира на 160 хиляди квадратни километра. Наети са и нови 500 служители, които да помагат за производството.

Интересно е, че повече от 70% от продажбите са към клиенти, които никога до сега не са притежавали Lamborghini. Високата проходимост и 4.0-литровият бензинов осмак с 650 конски сили определено са по вкуса на вече над 20 хиляди човека, които се радват на своите автомобили.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg