MOBIL DELVAC MX ESP 15W-40 20 ЛИТРА

222 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Mobil Delvac MX ESP 15W-40 е високоефективно дизелово моторно масло, което спомага за удължаване на живота на двигателя при най-тежките и извънпътни приложения, като в същото време осигурява изключителна производителност в модерни двигатели с ниски емисии, включително тези с изгорели газове. Системи за рециркулация на газ (EGR) и системи за последваща обработка с филтри за твърди частици (DPF) и катализатори за окисление на дизелово гориво (DOCs). Mobil Delvac MX ESP 15W-40 също ще постигне същите изключителни характеристики в по-старите конвенционални двигатели. В резултат на това той отговаря или надхвърля изискванията на категориите API CJ-4, CI-4 PLUS и CH-4, както и основните изисквания на производителя на оригиналното оборудване (OEM). Mobil Delvac MX ESP 15W-40 е резултат от обширна съвместна работа с големи производители на оригинално оборудване и се препоръчва от ExxonMobil за използване в широка гама от тежкотоварни приложения и работни среди, намиращи се в автомобилната, минната, строителната, кариерната и селскостопанската промишленост. Този продукт осигурява изключителна защита в най-взискателните дизелови двигатели на Caterpillar, Cummins, Detroit, Mack, Mercedes Benz, Renault, MAN, Navistar, Volvo и други. Mobil Delvac MX ESP 15W-40 също отговаря на изискванията на API SN / SM / SL за бензинови двигатели и смесени автопаркове. 

222.00 лв
MOBIL DELVAC MX ESP 15W-40 20 ЛИТРА
222 лв
Вискозитет 15W-40

Приложение: Дизелови двигатели с тежък режим на работа, включително Euro V / VI съвременни автомобили с ниски емисии, използващи технологии като филтър за твърди частици (DPF), селективна каталитична редукция (SCR), непрекъснато регенериращи капани (CRT), дизелови окислителни катализатори (DOC) и рециркулация на отработените газове ( EGR)
Високопроизводителни дизелови приложения, включително турбокомпресорни конструкции с технология EGR и дизелови приложения, използващи по-стари, естествено аспирирани конвенционални модели.
Тежкотоварните и магистралните автомагистрали на магистрала включват: строителство, минно дело, кариера и селско стопанство.
Приложения за магистрали, работещи както при висока скорост и високо натоварване, така и при къса доставка.
Приложения извън пътя, работещи при тежки условия на ниска скорост и тежък товар.
Високопроизводителни бензинови двигатели и смесени автопаркове.
Дизелово оборудване от американски, европейски и японски производители

Спецификации и одобрения:
API: CK-4, CJ-4, CI-4 PLUS, CI-4, CH-4, CG-4, CF-4, CF-2, CF, SN, SM, SL
ACEA: E7, E9
Caterpillar ECF-3
JASO DH-2
Cummins CES 20086 / CES 20081
Isuzu DEO (w/ DPD Equipped Vehicles) 

Detroit Fluids Specification 93K218 /93K222
Mack EO-N Premium Plus 03 / Mack EO-O Premium Plus
MAN: M3575,  M3275-1
Deutz DQC II-10 LA
MB-Approval 228.31
Volvo VDS-4.5 / VDS-4 / VDS-3 / VDS-2
Allison TES-439

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТИП МАСЛОДвигателно
ВИСКОЗИТЕТ15W-40
ТИП ДВИГАТЕЛЗа дизел
ОПАКОВКА20 л.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg