Новото Porsche Taycan със специално издание GTS Hockenheimring - видео

Новото Porsche Taycan със специално издание GTS Hockenheimring - видео

май 23, 2022

Porsche поздрави пистата Hockenheimring за 90-ия й рожден ден по специален начин. За да отбележи достойно годишнината, производителят на спортни автомобили изгради специален модел, базиран на електрическия Taycan GTS. Това специално издание се характеризира с много уникални детайли като каменно сивата боя от програмата "цвят по ваш избор", съчетана с акценти в бронз.
Porsche Exclusive Manufaktur персонализира черния кожен салон с декоративни шевове в исландско зелено и много други елементи. На няколко места в модела юбилейното лого "90 Years Hockenheimring" препраща към изключителния характер на този Taycan GTS което предлага мощност от 440 кВт/598 к.с.
Водещият принцип при проектирането на специалното издание е бил да се съчетае юбилейното мото на Hockenheimring „мобилна еволюция“ с „традиционна елегантност“. Специалното издание се предлага в Германия и други избрани европейски пазари.

Изключителното разрешение за достъп също е част от обхвата на оборудването: с помощта на ключа на автомобила клиентите могат да се идентифицират като собственик на специалното издание. След това те могат да шофират директно в Porsche Experience Center (PEC) Hockenheimring, който се намира в сърцето на пистата. Офертата включва и безплатно зареждане с ток за две години.

Клиентите могат също да очакват приоритетно паркиране на така наречените събития за „ранна смяна“ на PEC - месечните събирания на превозни средства за ентусиасти на Porsche. „Фини материали, елегантна цветова комбинация и необичайни детайли, които не сме показвали в Taycan преди – това е, което прави това специално издание уникално“, казва Александър Фабиг, ръководител на отдела за персонализиране и класика в Porsche.
Каменно сивата боя идва от програмата "цвят по ваш избор" и е запазена за Taycan от специалното издание през текущата моделна година. Този вечен, поразителен цвят на екстериора на Porsche подчертава емоционалния характер на електрическия спортен автомобил. Бронзитът е разработен като контрастен цвят, за да съответства на този, той преосмисля класическите метални тонове и осигурява елегантни акценти за екстериора и интериора.
Друго привличащо вниманието е 21-инчовото дизайнерско колело Mission E. Звездата на джантата е боядисана в бронз (копринен гланц), околният ръб на джантата е завършен във външния цвят каменно сив (висок гланц). Коприненият гланц и боите с висок гланц са нанесени заедно върху джанта на колелото. Капакът на колелото е боядисан в бронз (копринен блясък), за да съответства на звездата на джантата и има цветен герб на Porsche.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg