От Северния до Южния полюс с електрически Nissan, възможно ли е?

От Северния до Южния полюс с електрически Nissan, възможно ли е?

май 25, 2022

Крис Рамзи ще се пробва да измине разстоянието от над 27 хиляди километра

Nissan Ariya е най-новият електрически модел на марката, който въпреки, че бе представен през вече далечната 2020 година, все още не е достигнал нито едно представителство на японската компания. Въпреки това, един екземпляр от модел е в ръцете на популярния британски приключенец Крис Рамзи. Той ще се опита да постави нов рекорд, като измине разстоянието от Северния до Южния полюс само с електрически автомобил.

Разбира се, това няма да се случи със стандартната версия на електромобила, а със специална версия, носеща името е-4ORCE Pole to Pole Expedition. Както подсказва и името, тази модификация е оборудвана със задвижване на четирите колела, за разлика от стандартния модел, който предлага единствено задвижване на две колела.

Компанията Arctic Trucks, която се занимава с модифицирането на електрическото возило е добре позната в света на този вид тунинг, но за момента не разкрива какви точно ще са промените по Ariya. По това което можем да видим от скиците, окачването е изцяло променено, заедно с нови по-големи гуми с джанти. Калниците са се сдобили с нови арки, а предната и задната броня с допълнителна защита.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg